Powered By Blogger

среда, 11 мая 2011 г.

Благородство душі


„Книга – це друг, джерело
добрих думок, почуттів і знань”
   В усі часи були благородні та щедрі люди, які сприяли освіті та просвітництву народу, допомагали бібліотекам. Є такі люди і сьогодні.
    Живе на Куп’янщині Головко Анатолій Миколайович, який вже багато років очолює сільськогосподарське підприємство СТОВ „Мрія”, що розташоване в с.Глушківка. Разом з ним заступником працює його дружина Головко Галина Степанівна. Це люди з відкритою душею, неспокійним характером, добрим серцем. Не дивлячись на їх зайнятість, вони знаходять час поспілкувтися з читачами сільської бібліотеки, цікавляться справами цього закладу.
    Неодноразово за допомогою цих керівників фонд сільської бібліотеки поповнювався новою літературою. Так і в цьому році на кошти СТОВ „Мрія” було придбано більш ніж 300 нових книжок на сумму 5 тисяч гривень. Також багато років оформлюється передплата періодичних видань для різних категорій читачів.

    При сільській бібліотеці працює клуб „Бабусині посиденьки”. Мета цього клубу – донести до читачів та мешканців села традиції рідного краю. Керівником клубу є заступник директора СТОВ „Мрія” Головко Галина Степанівна. В цьому році було проведено свято „Масляна”. В українських костюмах, з піснями, та за народними звичаями цей колектив поздоровляв фахівців сільхозпідприємства зі святом.
    Читачі бібліотеки і менканці села дуже вдячні подружжю Головків за їх небайдуже ставлення до проблем культури в цілому, і зокрема, бібліотеки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий