Powered By Blogger

вторник, 26 мая 2020 г.

Віртуальна виставка однієї книги – «70 років книзі «Лев чаклунка і платтяна шафа» (Клайв Стейплз Льюїс)



В 2020 році 70 років відзначає твір «Лев, чаклунка і платтяна шафа»,  друга  книжка серії «Хроніки Нарнії» написана  Клайвом  Стейплзом  Льюїсом -   ірландським письменником, поетом, викладачем. Книга  вийшла друком у 1950 році, написана в жанрі фентезі і входить в 100 кращих творів за версією журналу «Time», написаних англійською мовою. Вона відома своїми історіями про чарівну країну Нарнію, куди головні герої потрапляють через платтяну шафу і проходять безліч пригод.
 Дія  відбувається у 1940 році. Чотирьох дітей родини Певенсі — Пітера, Сьюзен, Едмунда і Люсі відправляють до друга сімʼї, професора Дігорі Керка.  Будинок старого професора у якому зупинилися діти , виявився дуже цікавим і навіть чарівним.  Одного дня  вони  знайшли незвичну  велику шафу з дзеркальними дверима в якій не було задньої стінки  і як зясувалося, через стареньку шафу у  порожній кімнаті можна потрапити  до дивовижної  країни  Нарнії.  Так почалася довга мандрівка  до нового королівства,  де  вони  пережили багато різномаїтних пригод,  щоденно роблячи вибір поміж добром і злом.  Минає 15 років. Виявляється часоплин у  паралельному світі йшов інакше, за час їх багаторічного перебування в  Нарнії, в  Англії не минуло й хвилини.
 Цікава дінамічна розповідь, насичена  подіями, непересічними героями та захоплюючим сюжетом буде цікава дітям.  Пропонуємо ознайомитися із серією фентезійних книжок «Хроніки Нарнії», які є в центральній районній бібліотеці. Чекаємо на Вас після карантину.
 





Комментариев нет:

Отправить комментарий