Powered By Blogger

вторник, 20 февраля 2018 г.

Їх серця б`ються на небесах





У кожній державі є такі події, які назавжди викарбовуються в історії країни, змінюють свідомість громадян. Таким для нас, українців, став Євромайдан.    Ми вшановуємо відвагу, силу духу й жертовність громадян, які вийшли на мирний протест і віддали своє життя,  захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, за те, щоб кожен наш  новий день був сповнений свободи та надії.   Народ назвав їх Небесною Сотнею.
 Сьогодні ми в глибокій скорботі низько схиляємо голови перед пам`ятью тих, хто боровся за  правду і гідність , за наше краще майбутнє.
 З нагоди четвертої річниці події на Євромайдані  в  центральній районній бібліотеці проведений історичний віраж «Їх серця б`ються на небесах». Бібліотекарі разом з учнями загальноосвітніх шкіл відновили хронологію подій, що відбувалися на  Майдані  Незалежності 18 – 20 лютого 2014 року,  ознайомилися із численними фотодокументами часів Майдану.
 До заходу  оформлена  виставка – хроніка «Їх серця б`ються на небесах». Виставка містить документальні та художні твори, вірші, підбірку статей про події на Євромайдані, біографії  і світлини  героїв, які віддали своє життя під час Революції  Гідності.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий