Powered By Blogger

воскресенье, 18 февраля 2018 г.

Свято закоханих сердець



 Кохання … Найзагадковіше з усіх людських почуттів.  Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Воно залишається завжди юним, прекрасним, завжди новим і несподіваним.    Кохання надихає  поетів, художників,  музикантів і скульпторів  на створення безсмертних шедеврів.
             До Дня  усіх закоханих в читальній залі центральної районної  бібліотеки експонується книжково – ілюстративна виставка «Свято закоханих сердець».  Для перегляду представлені прозові твори, вірші, нариси українських та зарубіжних авторів, які занурюють читачів у  таємницю  любові, розкривають глибокі почуття  і красу людської душі.
 В цей день всі намагаються зробити приємне не тільки своїм коханим, незважаючи на вік, відстань і перешкоди,  але і друзям, батькам і близьким людям.  В найромантичніше свято року користувачам бібліотеки   запропоновані оригінальні привітання з Днем Святого Валентина, майстер – класи по виготовленню «Валентинки» та рецепти романтичних страв, які несуть в собі всю любов, ніжність і теплоту, яке уособлює  це свято.



Комментариев нет:

Отправить комментарий