Powered By Blogger

четверг, 21 апреля 2016 г.

      

      В читальній залі  Куп’янської центральної районної бібліотеки відкрита виставка «Руками створена краса». До уваги відвідувачів представлені роботи Мілодан О.В.  Вироби виконані  технікою скульптурного текстилю. Всі роботи оригінальні, неповторні, яскраві. Читачі з зацікавленістю розглядають експонати та висловлюють своє захоплення. Майстриня в кожен свій твір вкладає частку душі. А почала Ольга Володимирівна займатися цим видом прикладного мистецтва в вересні 2015 року і вже досягла успіхів. Її роботи виставлялися в краєзнавчому музеї, на обласному огляді – конкурсі «Слобожанські передзвони», який проходив в Куп’янському районному будинку культури. Також її вироби представлені в Інтернеті – близько двохсот робіт.
      Ольга Володимирівна педагог, яка багато років свого життя присвятила вихованню дітей зі школи – інтернату, віддає їм свою любов і доброту душі. І вони віддячують їй тим же.

     Ольгу Володимирівну добре знають в районній бібліотеці, вона давній і активний читач, член клубу «Сударушки», неодноразово проводила майстер – класи по виготовленню виробів різноманітних напрямків – декупаж, писанкарство, ляльки – мотанки, вироби з глини тощо.
















Комментариев нет:

Отправить комментарий