Powered By Blogger

среда, 24 октября 2012 г.

Ювілеї бібліотек


Живе бібліотека у селі
Для того, щоби серцем зрозумів ти,
Що хліб і книга – на однім столі –
Як щастя і добро, повинні жити.

На Куп`янщині свято! 110-річний ювілей відмітила Гусинська сільська бібліотека і 100-річчя з дня заснування відсвяткувала Моначинівська сільська бібліотека. Урочистості з нагоди цих подій пройшли в присутності читачів, мешканців сіл, поважних гостей, було багато квітів і подарунків.

100-річчя Моначинівської бібліотеки співпало з святкуванням 40-річчя сільського клубу, а свій поважний ювілей Гусинська бібліотека відмітила в новому теплому, просторому приміщенні, що стало головним подарунком від влади і це вже третє новосілля сільських бібліотек в цьому році на Куп`янщині.


Багато теплих слів про значення книги і бібліотеки в житті кожної людини почули присутні від голови Куп`янської районної державної адміністрації Ківшаря Г.В., першого заступника голови райдержадміністрації Білозерського В.І., начальника відділу культури і туризму Користіної І.В., сільських голів Черкасова М.Ф. і Распасієнко Я.В., спонсорів Коньшина Р.В. і Безкоровайного Г.М. – головного інженера ШЧ-12.
Бібліотеки одержали нові книги, а читачам Гусинської бібліотеки Ківшар Г.В. пообіцяв комп`ютер. На святі лунали пісні, звучали вірші, була тепла, дружня обстановка.



Комментариев нет:

Отправить комментарий