Powered By Blogger

пятница, 12 июня 2020 г.

Книги – ювіляри 2020 Віртуальна книжкова виставка однієї книги Рея Бредбері «Марсіанські хроніки» - 70 років



 Рей  Бредбері –  відомий американський письменник, своєрідний, неповторний, оригінальний. Його талант універсальний  і підходить до будь якого віку. За своє життя він написав  понад 800 творів різних жанрів. Серед найбільш популярних у читачів – цикл пов’язаних фантастичних оповідань  «Марсіанські хроніки», видані в 1950 році.
Книги висвітлюють майбутню колонізацію Марса людьми, що прилетіли на червону планету зі спустошеною ядерною війною Землі. Колонізувати Марс, як виявилось не так вже і легко. Боротьба за життя, прагнення свободи, туга за земними просторами й синявою неба рідної  Землі, дивовижні загадки планети Марс – усе це в збірці науково – фантастичних  новел «Марсіанські хроніки».   До чого це все приведе?   Що трапиться з Марсом? Чи можливе переселення людей на Марс,  чи виживуть марсіани після контакту з людьми і навпаки? 
  Центральна районна бібліотека запрошує користувачів пофантазувати і знайти відповіді на  питання  у книзі «Марсіанські хроніки».
 Книгу включено до переліку 100 найкращих англомовних науково – фантастичних оповідань, яка  увійшла  у золотий фонд світової літератури.



Комментариев нет:

Отправить комментарий