Powered By Blogger

понедельник, 10 июня 2019 г.

Книжковий дім відкритий всім





Літо! Канікули! Книга… Протягом усього життя ми звертаємося до книги. З дитячих років вона допомагає нам дізнатися про себе й пізнати світ, збагачує знання, народжує мрії і вчить, як їх здійснити. Часто трапляється, що вчасно прочитана книга підказує людині вибір життєвого шляху і професії.
Кожний бібліотечний заклад району для своїх маленьких користувачів підготував на літо безліч різноманітних заходів, для того, щоб цікаво, весело і змістовно провести своє дозвілля.
В центральній районній бібліотеці для школярів, які відвідують пришкільні табори відпочинку при загальноосвітніх навчальних закладах, проведено екскурсію в бібліотеку «Книжковий дім відритий всім». Розмаїття яскравих книг, газет і журналів не залишило нікого байдужим. Завідувачка відділом обслуговування дітей та юнацтва Надія Авксентьєва ознайомила дітей з правилами користування бібліотекою та її відділами. Цікавим доповненням до екскурсії стали ігри, вікторини і конкурси по улюбленим казкам і дитячим творам. Всі присутні з задоволенням взяли в них участь, а наприкінці заходу бажаючи записалися до бібліотеки.


Комментариев нет:

Отправить комментарий