Powered By Blogger

четверг, 6 июня 2019 г.

Мандрівка в світ природи



 Охорона навколишнього середовища є на сьогодні першочерговим завданням людства, бо загибель навколишнього світу неминуче призведе і до загибелі людей. Взаємодія людини з природою завжди була способом її виживання та розвитку.
 Екологічне просвітництво є одним із пріоритетних напрямків діяльності бібліотек району. Проводяться цікаві та змістовні екологічні заходи, направлені на висвітлення найбільш актуальних проблем сучасності та  різних поглядів на природоохоронні проблеми .
 В центральній районній бібліотеці до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища з дітьми проведено гру – вікторину «Мандрівка в світ природи». Бібліотекарі ознайомили присутніх із «Червоною Книгою України», розповіли про найвідоміші види тварин, птахів, рослин та їхнє середовище існування. В заході взяли участь дві команди, які в відповідях на питання вікторини проявили кмітливість та винахідливість, згадували літературні твори про природу, пісні, загадки, прислів’я. Діти розширили свої знання про навколишній світ та цікаво провели дозвілля.





Комментариев нет:

Отправить комментарий