Powered By Blogger

понедельник, 21 ноября 2016 г.

День Гідності та Свободи

День Гідності  та  Свободи -  свято в Україні, що відзначається з нагоди двох революцій: Помаранчевої революції та Революції  Гідності.
 Євромайдан, Революція Гідності – усі ці терміни сьогодні стали  невід`ємною  складовою в історії побудови української державності.
         До цієї визначної дати центральна районна бібліотека представила виставку – спілкування «Україна: вчора, сьогодні, завжди» та перегляд періодичних видань «Україна – це територія Гідності та Свободи».  В  запропонованих  для перегляду матеріалах  висвітлюються причини і наслідки Революції Гідності, патріотизм і мужність громадян, які стали на захист демократичних цінностей та європейського вибору нашого народу. Серед видань особливу увагу привертає історична література, що висвітлює  події визвольної боротьби нашого народу за Україну, іі шлях до незалежності.
 Імена героїв  Небесної Сотні назавжди залишаться в пам`яті майбутніх поколінь, як  згадка  про те, якою ціною здобута свобода, демократія і європейський вибір нашої держави. Вони віддали своє життя заради кращого, світлого майбутнього.


Комментариев нет:

Отправить комментарий