Powered By Blogger

понедельник, 8 июня 2015 г.

Ура! Канікули!



                                           Детство – время золотое
                                                 и волшебные мечты.
                                                 Детство – это мы с тобою,
                                                 Детство – это я и ты!

         Ось і прийшло для дітлахів довгоочікуване свято – Свято сонячного літа! Кожен день цього великого свята буде розгортатися як нова сторінка цікавої, яскравої, кольорової книги. Літо – це канікули! Це – здорово! Спи скільки бажаєш, гуляй досхочу! І ніяких уроків, ніяких домашніх завдань! І ніякий дощ або хмарний день не зіпсує настрій.
        І перший день літа починається зі свята – День захисту дітей, який святкують не тільки українські діти, а всі діти планети.
         В цей казковий день бібліотечні працівники Куп’янської централізованої бібліотечної системи підготували для своїх маленьких читачів багато різноманітних, цікавих, пізнавальних, веселих, розважальних програм, в яких діти із задоволенням приймали участь.
         З першого дня канікул в багатьох школах міста і району працюють пришкільні літні оздоровчі табори. Кожен день бібліотеки району проводять для дітей екскурсії до бібліотеки, де діти беруть участь в літературних вікторинах, конкурсах, бесідах, годинах цікавих повідомлень: «Ці надзвичайні і кумедні тварини», «У планети очі голубі», «Слідами казкових героїв», «Нам з книгою цікаво жити, творити і дружити», «Здравствуй, літо!», «Чарівна країна дитинства». Спільно з вчителями організовуються екскурсії до ліса, річки, лугу. Для дітей проводились краєзнавчі вікторини «Чим славний мій рідний край», конкурси «Розпізнай цю квітку», «Пернатий світ нашого краю», бесіди «У царстві Флори і Фауни», «Квітів чарівна краса», «Увійди в природу другом», «Природа просить нашого захисту» та багато інших заходів.

         В ці літні дні в центральній районній бібліотеці багатолюдно. Кожен день для своїх маленьких читачів завідуюча відділом обслуговування дітей та юнацтва Авксентьєва Н.В. проводить багато розважальних заходів. Діти 1-4 класів міських літніх таборів із задоволенням беруть участь в літературних мандрівках «Країна дитинства – країна казок», відеоекскурсіях, відеовікторинах «В країні мульті - пульті», музичних конкурсах «Відгадай мелодію», літературних вікторинах «Ура, канікули», «Літо, ох літо!».






Комментариев нет:

Отправить комментарий