Powered By Blogger

пятница, 26 июня 2020 г.

. День молоді в Україні




День молоді в Україні   -   свято  творчості і натхнення, перших відкриттів, пізнання, безперервних пошуків і самоствердження, любові і романтики, самопізнання та реалізації найсміливіших задумів молодих і активних українців.
Сучасна молодь іде в ногу з часом, активно розвивається, вона смілива до експериментів та нових звершень. У роки незалежності України, в 1994 році, перший президент Леонід Кравчук відреагував на ініциативу, проявлену молодіжними об’єднаннями і організаціями, і підписав указ  про святкування Дня молоді.  Традиція відзначати свято у останню червневу неділю триває і досі. На сьогоднішній день в Україні працює безліч молодіжних організацій, спрямованих на розвиток навчання, оздоровлення, культурне збагачення, соціальних та інших програм.
 В центральній районній бібліотеці представлено інформаційний дайджест  «Незрівняної молодості час». Запропонована для ознайомлення література сучасних українських авторів  Л. Дереша, А. Кокотюхи, І. Роздобутько, Ю. Андруховича, О. Забужко  та  періодичні видання  будуть  цікаві сучасній  молоді. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий