Powered By Blogger

пятница, 12 июня 2020 г.

Книги – ювіляри-2020 Віртуальна книжкова виставка однієї книги «Двадцять тисяч льє під водою» - 150 років




 «20 000 льє під водою –  другий  науково – фантастичний пригодницький роман знаменитої трилогії великого французького фантаста Жуля Верна, написаний у 1869 – 1870 роках. Розповідь ведеться від особи головного героя, французького професора зоології П’єра Аронакса.
 В одному з найпопулярніших своїх романів письменник яскраво змальовує розмаїття підводного світу.  Він мріє про апарат, у якому люди зможуть занурюватися у морські глибини.  В центрі розповіді  - сповнена небезпек  і пригод вражаюча  навколосвітня подорож капітана Немо та його друзів на підводному човні «Наутілус» просторами Світового океану.  Занурившись в океанські глибини на фантастичній науковій лабораторії він досліджує підводний світ. Майже все описане геніальним письменником, вже стало реальністю, чимало  вчених і винахідників обрало свою професію, начитавшись у дитинстві Жуля Верна,  але бажання стати розумним і сміливим, як герої Жуля Верна залишилося на все життя. 
 Центральна районна бібліотека пропонує прочитати   відомий роман класика французської літератури Жуля Верна про відважного Капітана Немо та його пригоди на підводному кораблі «Наутілус». Творами автора, безсумнівно, захоплюватимуться  ще багато поколінь. Роман входить до світового бестселера пригодницької літератури.



Комментариев нет:

Отправить комментарий