Powered By Blogger

понедельник, 22 июня 2020 г.

Червень 1941 – го



 22  червня  в Україні щорічно відзначається   День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.   Страшне слово війна горем і болем увірвалося  в кожну українську  родину,  не залишило байдужим жодну людину. Битва з фашизмом  - далека історія для більшості сучасників,   але  живою і невмирущою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини, врятував світ від фашистської навали.
 З нагоди   Дня скорботи  і вшанування пам’яті жертв війни в Україні в усіх бібліотечних установах району оформлено цикли книжкових виставок:  «Червень 1941»,  виставок – пам’яті «Роки війни – століття пам’яті»,   переглядів літератури «Пам’ять героїв безсмертна» та інші.   Представлені для ознайомлення  історичні документи, книги, альбоми,  наукові збірники, публіцистичні статті  висвітлюють причини виникнення Другої Світової війни, відтворюють широку панораму подій від початку війни в 1939 році до капітуляції нацистської  Німеччини, розглядається внесок України у досягнення перемоги над нацизмом.  
     В центральній районній бібліотеці оформлено книжкову виставку  «Трагічний червень 1941 –го». Користувачам бібліотеки  запропоновано ознайомитися із художніми і документальними творами про суворі роки в історії нашої держави.


Комментариев нет:

Отправить комментарий