Powered By Blogger

среда, 20 февраля 2019 г.

Вічна слава безсмертю хоробрих



20 лютого – пам’ятний день, що відзначається в Україні на вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.  Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби зі злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя.
         Кожен із Небесної Сотні, як і ми з Вами мали свою сім’ю, батьків, друзів, свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Хай пам’ять  про всіх  героїв Небесної Сотні, невинно убитих згуртує нас живих, дасть нам силу та волю, мудрість.
         До Дня Героїв Небесної Сотні в усіх бібліотечних філіях  разом із  клубними і загальноосвітніми закладами  району  проводилися уроки пам’яті,   години мужності, бесіди, оформлялися виставки – реквієм, виставки – пам’яті, книжково – ілюстративні виставки та перегляди літератури. 
         В центральній районній бібліотеці   представлено  книжкову виставку  «Вічна слава безсмертю хоробрих».  Користувачам бібліотеки запропоновано ознайомитися із документальною та художньою літературою сучасних авторів про події на Майдані, світлинами героїв Небесної Сотні,  а також  статтями із періодичних видань.


Комментариев нет:

Отправить комментарий