Powered By Blogger

четверг, 14 февраля 2019 г.

З любові починається життя


  

Кохання – найзагадковіше із усіх почуттів. Воно надихало  поетів і художників,  музикантів і скульпторів на  створення  безсмертних шедеврів.    Все змінюється у цьому шаленому світі і  лише кохання залишається завжди юним, прекрасним,  завжди несподіваним і загадковим.
           День Святого Валентина – найромантичніше свято року.   Саме  до свята всіх закоханих в центральній районній бібліотеці  оформлено книжкові виставки «Сьогодні лише про любов» та «З любові починається життя».  Користувачам бібліотеки запропоновано ознайомитися із літературою   різних жанрів українських та зарубіжних авторів. У своїх творах, оповіданнях, нарисах, ліричних віршах письменники намагаються  збагнути та розгадати вічну тайну любові.   
 Як виникло свято, пов’язані із ним легенди та незвичайні святкові традиції різних країн, романтичні історії кохання, майстер – класи по виготовленню валентинок –  про все це можна дізнатися перегорнувши сторінки яскравих періодичних видань  для дорослих та молоді. Виставки прикрасили  яскравий ілюстративний матеріал та сердечки – валентинки.





Комментариев нет:

Отправить комментарий