Powered By Blogger

понедельник, 3 октября 2016 г.

Цей дивосвіт – бібліотека

 «Неопалима Купина! Моя бібліотека! Ти мудрість всіх віків, хранителька добра». Свято бібліотек – це свято книг.  В  Куп`янській централізованій бібліотечній системі вже стало традицією до Всеукраїнського дня бібліотек  влаштовувати різноманітні святкові заходи.

  30 вересня на базі Новоосинівської бібліотечної філії   проведено семінар «Сільська бібліотека: пошук ідей, майстерність, співпраця».
  Директор централізованої бібліотечної системи Шепілова Тетяна Петрівна відкрила семінар та ознайомила з його програмою.
 Зі словами вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек звернулася до присутніх начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Користіна Ірина  Вікторівна.    Вона розповіла про сучасний стан  бібліотек, як інформаційних  та культурних центрів місцевої громади. Від  управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації була нагороджена завідувач  Кругляківської сільської бібліотечної філії Конарєва  Любов Андріївна.
   На семінар завітав голова Курилівської сільської ради Серпокрил Володимир Васильович, який привітав всіх зі святом і побажав плідних успіхів у роботі.
 Фахівцями центральної районної бібліотеки були дані методичні консультації. Завідувач відділу методико – бібліографічної роботи  Терешонкова Ірина Юріївна розповіла про нові форми і методи роботи з популяризації української художньої літератури. Про  книжкові фонди та інформаційні можливості бібліотеки розповіла провідний бібліотекар відділу книжкових фондів та каталогів Тарценко Галина Анатоліївна.  Практичні заняття  по написанню карток для систематичного і алфавітного каталогів провела завідувач відділу книжкових фондів і каталогів Пупкова Надія Олексіївна.

  Тема семінару зацікавила  учасників заходу,  пройшло  обговорення, обмін думками та досвідом.


Комментариев нет:

Отправить комментарий