Powered By Blogger

среда, 1 апреля 2015 г.

Перевірка роботи та допомога сільським бібліотекарям

                Наприкінці березня фахівцями відділу культури та туризму Куп’янської районної державної адміністрації було організовано плановий об’їзд закладів культури району. За кілька днів було перевірено роботу всіх 55 закладів.


          Мета об’їзду – перевірка стану будівель, матеріально-технічної бази, роботи щодо обслуговування населення, зустрічі з головами і представниками сільських рад, вирішення питань щодо покращення роботи закладів культури.

          Перевірку бібліотечних закладів району здійснювали директор Куп’янської централізованої бібліотечної системи Подкопаєва І.М., провідний
методист Терешонкова І.Ю. та завідуюча відділом книжкових фондів і каталогів Пупкова Н.О. Мета об’їзду – не тільки перевірка, а саме головне, надання практичної і методичної допомоги сільським бібліотекарам в роботі по обслуговуванню читачів. Було досконало переглянуто стан бібліотечних фондів, ведення каталогів і картотек та облікової документації. Перевірена наявність та правдивість ведення основних документів щодо обслуговування читачів, оформлення книжкових виставок, стендів, куточків, їх актуальність; написання сценаріїв та проведення масових заходів, тощо.

         Всі бібліотечні працівники отримали професійну допомогу від фахівців центральної районної бібліотеки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий