Powered By Blogger

вторник, 5 июня 2018 г.

Складові успіху Харківщини



Харківщина – край чарівної природи. Діброви, степи,  мальовничі краєвиди вражають своєю красою та величчю.  За результатами моніторингу, які стосуються більше десяти напрямків суспільно – економічного життя регіону,  Харківщина є його незмінним лідером  серед областей країни.
Відповідно до рейтингу, Харківська область на чолі з головою обласної державної адміністрації Юлією Олександрівною Світличною,  підтвердила результати попередніх двох років і посіла перше місце серед інших областей України та друге після міста Києва. Робота голови обласної  державної адміністрації та її команди - результат конкретних досягнень у соціальній та економічній сферах, розвитку підприємництва, підвищення енергоефективності, якості освіти, соціального захисту дітей та поліпшення екологічної ситуації в області. За підсумками минулого року область зміцнила свої позиції посівши перші місця за трьома напрямами  «Ефективність ринку праці»,  «Доступність  та  якість послуг  у сфері освіти»  та «Раціональне природокористування  та якість довкілля».
Результати роботи голови Харківської обласної державної адміністрації висвітлені в періодичних виданнях області.  Не залишились осторонь  подій, що відбуваються в суспільстві та нашому краї і бібліотеки району.  В усіх   бібліотечних філіях Куп’янської ЦБС проведено інформаційні години «Здобутки та перемоги Харківщини», бесіди «Кращій керівник регіону», представлені перегляди літератури та відеоперегляди  «Юлія Світлична – голова  Харківської обласної державної адміністрації».
В читальній залі центральної районної бібліотеки представлений перегляд по матеріалам періодичних видань «Складові успіху Харківщини».
          Користувачам бібліотеки запропоновано ознайомитися із статтями, де йдеться про підсумки роботи   нашого регіону.
    Юлія Світлична  так прокоментувала досягнення регіону: «Це результат нашої спільної роботи із суспільством. Дякую харків`янам  та жителям області за працю, підтримку та довіру. Попереду багато роботи , працюємо й далі разом».



Комментариев нет:

Отправить комментарий