Powered By Blogger

понедельник, 4 июня 2018 г.

Міжнародний день захисту дітей



Уже традиційно 1 червня  відзначається Міжнародний день захисту дітей  ‒ прекрасне свято радості та надії,  це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою.

          Бібліотеки Куп`янської централізованої бібліотечної системи не залишились осторонь дитячого свята. В усіх бібліотечних філіях разом із клубами  та  загальноосвітніми навчальними закладами  проводилися літературно – музичні композиції, літературні  свята, конкурси малюнків,  інформаційні  години.   Незабутні враження діти отримали взявши участь в різноманітних конкурсах, іграх , вікторинах.  Було багато усмішок, веселощів як від дітей так і дорослих.
 Не кого не залишили байдужим  яскраве розмаїття книжкових виставок,  переглядів літератури, виставок – інсталяцій, які  знайомлять з новими надходженнями дитячої літератури і найулюбленішими книгами дітей: казками, пригодами, віршами.
 В читальній залі центральної районної бібліотеки до Міжнародного дня захисту дітей проведено розважальну програму «Подорож до країни дитинства». Маленькі користувачі бібліотеки взяли участь в іграх «Швидко візьми, швидко поклади»,  «Заселити планету», «Пліт».   Лунали дитячі голоси, сміх, музика. Всі діти отримали масу позитивних емоцій та гарний настрій.




Комментариев нет:

Отправить комментарий