Powered By Blogger

понедельник, 4 июня 2018 г.

Зупинись на хвилинку – подивись на новинку




Кожна нова книга – це завжди подія та нове знайомство.  Гарна книга допоможе чудово провести свій вільний час. Нещодавно  фонди центральної районної бібліотеками поповнилися новим асортиментом книг. Це  сучасна художня,  історична,  галузева  та дитяча література.
   Книги  серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» написані в захоплюючій і доступній формі. Діти поринають у неймовірні пригоди персонажів та відкривають для себе життя головних героїв  - видатних людей усіх часів.
 На виставці представлено історичний  романи Валентини Цайтлер «Забуті гріхи», особливу увагу в  ньому  приділено українським історичним постатям, роман написаний живою колоритною мовою, який читається на одному диханні.
  Марина та Сергій Дяченки – не просто сімейний і письменницький  дует, це особливе явище в сучасному світі.  Роман «Страта» - перша книга з нової серії.
  Етгар Керет -  найпопулярніший письменник серед сучасної ізраїльської молоді.   Його  оповідання  «І раптом стукіт у двері»  перекладено багатьма мовами світу, українською ці оповідання друкуються вперше.  
 Також запропоновано ознайомитися із новими  романами  сучасних  письменників  Любко Дереша «Спустошення»,   братів Капранових «Забудь – річка»,   Андрія Куркова «Шангенська історія», Володимира Лиса «Діва Млинища».

Комментариев нет:

Отправить комментарий