Powered By Blogger

понедельник, 11 июня 2018 г.

Цей дивосвіт - бібліотека



Літо – чудова, яскрава та  найулюбленіша  пора року  всіх дітей,  час літніх канікул, захоплюючих пригод та цікавого відпочинку.  
 Кожна  бібліотека  Куп`янської централізованої бібліотечної системи   підготувала  на літо безліч різноманітних заходів для своїх  маленьких користувачів і для дітей, що відпочивають в пришкільних таборах відпочинку з денним перебуванням.   Тут можна цікаво та весело,  а головне  з користю провести час, гарно відпочити, ознайомитися із новинками літератури, відправитися в захоплюючі подорожі по сторінках улюблених книг, пограти з друзями в ігри, почитати  дитячі журнали.  В бібліотеках діють гуртки та клуби за інтересами  для різних вікових категорій для реалізації духовного і творчого потенціалу дітей.
 Для проведення цікавого і змістовного дозвілля для дітей всі  бібліотекарі централізованої бібліотечної системи  підготували заходи пізнавального та розважального характеру: ігри, конкурси, літературні подорожі та різноманітні інтелектуальні ігри, вікторини.
 Екскурсію  «Тут живуть книги» для своїх  маленьких користувачів провели бібліотекарі центральної районної бібліотеки.  Діти ознайомилися із відділами бібліотеки,  правилами користування бібліотекою, новинками дитячої літератури. В читальній залі для них проведено розважальну ігрову програму з рухливими іграми та вікторину «В гостях у природи».   Лунали дитячі голоси, сміх, музика.  Всі отримали безліч позитивних емоцій, гарний настрій і  солодкі подарунки.
  














Комментариев нет:

Отправить комментарий