Powered By Blogger

четверг, 20 февраля 2014 г.

Таке вічне почуття...

«Любовь — убежище души от злой вещественности мира» - ці слова поетеси Юлії Друніної є дуже вірними. Коли людина закохується, то світ навколо неї стає яскравішим, добрішим, прекраснішим. Для кохання не перешкода вік людини, її положення в суспільстві, її матеріальний стан. Скільки складено віршів, написано пісень, повістей та романів, присвячених єдиному почуттю — коханню. Доки існує людство, перед ним схиляли голови царі і полководці, генії і мислителі, багаті і бідні. Кожному з нас знайоме це почуття — кохання...
         14 лютого ми святкуємо День святого Валентина, який ще називають Днем всіх закоханих. В центральній районній бібліотеці з нагоди цього прекрасного романтичного свята для учасників гуртка «Друзі книги» була проведена конкурсно-розважальна програма «Всьому початок є любов». Юні читачі бібліотеки приймали участь в різноманітних конкурсах, вікторинах. Всі присутні отримали сувеніри та яскраві валентинки.
         Поетична година «Сердечний день календаря» була представлена до уваги відвідувачів міського територіального центру по наданню соціальних послуг. Завідуюча абонементом центральної районної бібліотеки Черняк Л.В. розповіла присутнім про традиції свята всіх закоханих, про видатні подружжя та їх історії кохання. Звучали вірші про кохання видатних українських та російських поетів.
         Заходи до Дня закоханих дуже популярні серед молодих читачів сільських бібліотек.  Літературно-музична композиція «Тільки любов» була проведена для них  в Кіндрашівському бібліотечному філіалі, літературна гра «Коханню кожен вік підвладний» в Лісностінківському бібліотечному філіалі, розважальний вечір «Серця двох» в Новоосинівському бібліотечному філіалі та інш.
         Традиція святкувати День святого Валентина в Україні з’явилася зовсім недавно, але як добре, що у  нас є таке світле, добре, радісне свято. І правильним є той вислів, що тільки любов врятує наш світ і зробить його прекрасним.


Комментариев нет:

Отправить комментарий