Powered By Blogger

пятница, 4 октября 2019 г.

Цей дивосвіт - бібліотека



Є багато див на Землі, створених природою і зроблених руками людини. І серед них найбільше диво – книжка. У ній увесь неосяжний світ, усе що створено людським розумом , усе до чого прагне наша душа має своє відображення в книжці. Недарма кажуть: «Хто багато читає, той багато знає». Відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек свідчить про глибоку повагу народу до скарбниць духовних надбань людства, зібраних інтелектуальних і культурних цінностей української нації, підкреслює історичну роль друкованого слова в житті суспільства.
          З нагоди свята в усіх бібліотечних закладах району проводилася низка різноманітних заходів: літературні свята, вікторини , ігри, літературно – музичні композиції, оформлялися книжкові виставки та перегляди літератури.
 Бібліотекарі центральної районної бібліотеки для школярів провели літературну годину «Сьогодні свято храму книг, бібліотеки славне свято». Діти взяли активну участь в пізнавальних іграх, конкурі «Чи уважний ти?», залюбки давали відповіді на запитання казкової вікторини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий