Powered By Blogger

среда, 30 октября 2019 г.

Ніколи в серці не зітреться вогонь тих днів і тих подій



28  жовтня наша країна відзначила День визволення України від нацистських загарбників. В цей день традиційно вшановують пам`ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів. Ми низько вклоняємось і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, партизанам та учасникам Другої світової війни, уславлюємо тих, хто в тилу ворога самовідданою працею наближав перемогу, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Ця дата залишається найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України, адже саме наша країна зазнала найбільших жертв і руйнувань  у Другій світовій війні.
В рамках відзначення 75 річниці визволення України від нацистських загарбників в усіх бібліотечних установах району разом із клубними і загальноосвітніми закладами відбулися інформаційно – просвітницькі заходи, спрямовані на вшанування пам`яті героїв – визволителів України: уроки мужності, патріотичні години, уроки історії, бесіди, оформлялися книжкові виставки, виставки – вшанування,  перегляди літератури.
 В центральній районній  бібліотеці представлено книжкові виставки «Ніколи в серці не зітреться вогонь тих днів і тих подій» та «Героїчний літопис рідного краю». Для ознайомлення запропоновано художня і науково – популярна література, збірники, дослідження істориків, спогади учасників  Другої світової війни.
          Завідувач Гусинської бібліотечної філії для працівників лікарні  провела годину пам`яті «Україна в полум`ї війни», в ході якої ознайомила із  краєзнавчими матеріалами про визволення Куп`янщини від нацистів  та  подвигами героїв війни – наших земляків.

 






Комментариев нет:

Отправить комментарий