Powered By Blogger

понедельник, 1 июля 2019 г.

День Конституції України



28 червня наша країна відзначила День Конституції України. 23 роки тому Верховна Рада України висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і, спираючись на багатовікову історію українського державотворення від Конституції Пилипа Орлика, прийняла Основний Закон України. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
В рамках святкування Дня  Конституції України всі бібліотечні заклади району не залишилися осторонь цієї події. Проводилися інформаційні години, уроки державності, уроки права, бесіди, оформлялися книжкові виставки та перегляди літератури.
В центральній районній бібліотеці представлено виставку – хроноскоп «Конституція – гарант українців». Користувачам бібліотеки запропоновано переглянути літературу про історичні передумови прийняття Основного Закону України, як джерела права і культурного явища та ознайомитися із історією української Конституції та конституційного процесу в Україні з найдавніших часів до сьогодення.


Комментариев нет:

Отправить комментарий