Powered By Blogger

понедельник, 15 июля 2019 г.

Юній господарочці




 Величезне місце в житті і розвитку дитини належить книзі. Читання є і
вихованням і розвагою. Завдяки літературі дитина зможе відкрити для себе нові горизонти невідомого, здобути нові знання і навички,  дізнатися більше, отримати змістовну і корисну інформацію. Значне місце в роботі бібліотечних закладів району  займає формування творчої особистості.  Для цього використовуються  різноманітні форми і методи роботи: діють гуртки, проводяться інформаційні години, оформляються виставки, перегляди літератури.  
 В відділі обслуговування  дітей та юнацтва центральної районної бібліотеки представлено книжкову виставку «Юній господарочці». Популярні видання не залишать дівчаток байдужими і допоможуть навчитися багатьом корисним речам: раціональним методам ведення домашнього господарства, ознайомлять з рецептами приготування смачних страв  та побутом українського народу.
Для тих, хто займається рукоділлям є набір літератури з вишивання, бісероплетіння, шиття.  Виставку доповнюють яскраві періодичні видання по темі,  де можна знайти багато порад, рецептів, рекомендацій.

Комментариев нет:

Отправить комментарий