Powered By Blogger

понедельник, 24 июня 2019 г.

Червень 1941 року



22 червня в Україні відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Мирне життя перервалося теплим літнім ранком, назавжди змінивши долі мільйонів українців, почалася війна, яка стала найжорстокішою в історії людства. Внаслідок цієї війни Україна понесла надзвичайні втрати - кожен п’ятий українець загинув.
З метою вшанування подвигу українського народу над нацизмом у Другій світовій війні, виховання почуття патріотизму, любові до Батьківщини, до історії свого народу, в бібліотечних закладах району разом із клубними закладами проведено різноманітні заходи: години історії, уроки мужності, патріотичні години, бесіди, оформлялися перегляди літератури та книжкові виставки.
В центральній районній бібліотеці оформлено книжкову виставку «Літопис Великої Перемоги». Користувачам бібліотеки запропоновано переглянути літературу, яка висвітлює причини виникнення Другої Світової війни, перебіг та наслідки цього трагічного періоду для України. Для ознайомлення представлено дослідження істориків, спогади учасників війни, публіцистичні статті, фотографії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий