Powered By Blogger

понедельник, 22 апреля 2019 г.

Всесвітній день Землі



 Традиційно в квітні відзначають Всесвітній день Землі. Охорона природного середовища є на сьогодні першочерговим завданням людства, бо загибель навколишнього світу неминуче призведе і до загибелі людей.  Збереження життя на Землі вимагає  від нас почуття загальної відповідальності.
          Сьогодні досить гостро стоїть проблема екологічного просвітництва. Що ми можемо зробити, щоб зберегти природу? Яких зусиль докладає кожен із нас для цього?
 Центральна районна бібліотека не  стоїть осторонь цієї проблеми. У відділі обслуговування дітей та юнацтва оформлено книжкову виставку  «Хай квітує Земля». Представлені для перегляду науково – популярна література, довідники, енциклопедії, навчальна література знайомить користувачів бібліотеки з наслідками впливу діяльності людини на довкілля, методами і засобами охорони навколишнього середовища, рослинами і тваринами, занесеними в Червону книгу. Людина і природа живуть в одному світі, їх не можна розділити, світ природи – це живі істоти і ми повинні їх берегти, як власне життя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий