Powered By Blogger

четверг, 25 апреля 2019 г.

Роль бібліотеки у патріотичному вихованні підростаючого покоління




Патріотичне виховання молоді - пріоритетний напрямок діяльності  всіх бібліотечних закладів району. Метою патріотичного виховання є становлення громадянина - патріота України, готового самовіддано розбудовувати  її як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, забезпечувати її національну безпеку, знати свої права і обов’язки, сприяти єднанню українського народу, громадянському миру і злагоді в суспільстві.
25 квітня  поточного року в центральній районній бібліотеці   для завідувачів сільських бібліотечних філій проведено семінар «Роль бібліотеки у патріотичному вихованні підростаючого покоління».
 Завідувач  відділу методико- бібліографічної роботи  Ірина Терешонкова  звернула увагу присутніх на необхідність залучення молодого покоління  до читання, вивчення історії своєї держави через українську книгу, створення клубів і гуртків за інтересами  патріотичного спрямування. Також було надано методичні рекомендації по впровадженню нових форм і методів роботи з молоддю  різних вікових категорій. Своїм досвідом роботи з присутніми поділилися  Ірина Демидова,  і Юлія Погуляй - завідувачі  Просянською  і Моначинівською бібліотечними філіями.





Комментариев нет:

Отправить комментарий