Powered By Blogger

пятница, 4 января 2019 г.

Різдвяне диво



 Різдво Христове має давню   історію з унікальними традиціями та звичаями.  Адже це найчарівніший час року, коли люди поринають в  атмосферу дива і дарують собі і своїм близьким незабутню казку: прикрашають ялинки, готують святкові страви, колядують та відвідують родичів. Різдвяні і новорічні свята  -  час, який можна провести разом із сім`єю і друзями,  а для дітей   настають    довгоочікувані зимові канікули.
 Всі бібліотеки централізованої  бібліотечної системи  підготували для своїх користувачів  різних вікових категорій низку новорічно – різдвяних заходів та запропонували ознайомитися із яскравими книжковими виставками і переглядами літератури. Конкурси колядок і щедрівок,   вікторини, літературні ігри,  розважальні програми для дітей,   народознавчі години   - все це сприяє відродженню давніх  традицій.
       Центральна районна бібліотека до свята Різдва Христова   представила книжкові виставки «Різдвяне диво», «Сяйво новорічних свят»  «Свято Віфлеємської зірки». Користувачам бібліотеки запропоновано ознайомитися із літературою про національні особливості українських свят і пов`язаними із ними  народними традиціями. Виставки прикрашають оригінальні іграшки і прикраси виготовлені власноруч   учасниками  клубів і гуртків, які   діють в бібліотечних закладах району.



Комментариев нет:

Отправить комментарий