Powered By Blogger

понедельник, 24 сентября 2018 г.

День партизанської слави




 Щорічно 22 вересня в  Україні  відзначається  День партизанської слави. З почуттям безмежної подяки ми віддаємо данину поваги колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі  - усім, кого ми називаємо народними месниками. Ми не повинні забувати тих, хто зробив неоціненний внесок у велику Перемогу,  врятували нашу країну і світ від нацизму.
 З метою вшанування подвигу    та поваги до тих людей , які пройшли найскладніші випробування, подарували  майбутнє нам та нашим нащадкам,  в усіх бібліотечних закладах  району для користувачів різних вікових категорій  відбулася низка заходів: уроки мужності, уроки історії,  патріотичні години, бесіди, були оформлені  книжково – ілюстративні виставки, перегляди літератури.
 В центральній районній бібліотеці до Дня партизанської слави   представлений перегляд літератури «Партизанська слава України». Для ознайомлення  запропонована  художня, науково – популярна і довідкова   література,  енциклопедичні видання,  які  відображають героїчні сторінки вітчизняної  історії,  виховують   почуття патріотизму, мають велике значення для прийдешнього покоління.

Комментариев нет:

Отправить комментарий