Powered By Blogger

пятница, 14 сентября 2018 г.

Запрошуємо в світ книги



Книга в житті людини має величезне значення. Нам важко навіть уявити світ, в якому немає книги. Вона прикрашає наше життя, робить його змістовним, до неї ми звикли з самого  дитинства. Книга – порадник читання – основа успішного навчання,  була і залишається головним джерелом інформації та базових знань.
 В центральній районній бібліотеці   для школярів проведено екскурсію «Запрошуємо в світ книги». Завідувач відділу обслуговування дітей та юнацтва  Авксентьєва  Надія Всеволодівна ознайомила присутніх з правилами користування бібліотекою. Запропонувала переглянути розмаїття  яскравих книг, дитячих газет та журналів, ознайомила з  новинками  літератури. Цікавим доповненням до екскурсії стала літературна  вікторина по сторінках улюблених  книг.
З метою ознайомлення дітей із сільською бібліотекою та  формування  навичок вміння  і бажання самостійно обирати і читати книги,  розвивати пізнавальний інтерес до читання,  в  усіх сільських бібліотечних філіях на початку нового навчального року проведено екскурсії,  літературні  і інформаційні  години,  конкурси,  години цікавих повідомлень, оформлено  книжково – ілюстративні виставки та організовано відео-перегляди по  найцікавішим бібліотекам світу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий