Powered By Blogger

среда, 10 мая 2017 г.

1941 – 1945. Ми пам`ятаємо, ми пишаємось.





Свято Перемоги – особливе свято. Усе далі відходять грізні роки війни,  але  вони не повинні згаснути в пам`яті народу.
         До цієї знаменної дати  в центральній районній бібліотеці проведені заходи для дітей, підлітків,  дорослих.
 В  відділі обслуговування дітей та юнацтва центральної районної бібліотеки представлена книжкова виставка «Перемога в ім`я життя».  Для перегляду запропонована література і матеріали із мережі  Інтернет про подвиги дітей – героїв,  які  у страшні роки війни разом із дорослими взялися за зброю, щоб захистити Україну.
            Літературно – музична композиція «Ми пам`ятаємо, ми пишаємось»  проведена в міському територіальному центрі соціального обслуговування людей похилого віку. Завідуюча абонементом  ознайомила присутніх   із поезіею военних років  і історією  створення всім відомої пісні «Случайный вальс». Захід завершився переглядом відеофільму про хроніку военних днів Другої світової війни.
         На абонементі центральної  районної  бібліотеки до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні оформлена книжкова виставка «Гіркими шляхами війни».  До уваги користувачів бібліотеки представлена  художня, документальна література, фотоматеріали,  які знайомлять  із героїзмом і мужність наших  солдат, партизанів, працівників тилу.
         Вже минуло 72 роки з тієї травневої весни, коли  прогримів останній постріл, але не згасне пам`ять про героїв,  які  віддали  своє життя і захистили рідну землю від ворога.


Комментариев нет:

Отправить комментарий