Powered By Blogger

вторник, 31 января 2017 г.

День пам`яті Героїв Крут




 В кінці січня українці вшановують пам`ять юних захисників Української  Народної Республіки, які власною кров`ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху.
     В професійному аграрному ліцеї  для  учнів 2 курсу проведена  година скорботи «Крути: сум і біль і вічна слава», присвячена Дню пам`яті Героїв Крут.  Працівники центральної районної бібліотеки розповіли присутнім про історичні події,  які відбулися 29 січня 1918 року під залізничною станцією Крути.  Всім присутнім запропоновано переглянути книжкову виставку.
До цієї дати  в центральній районній бібліотеці  представлені книжкові виставки «Вони помирали, щоб жила Україна» та  «Нема любові понад ту, що окропила кров`ю Крути». Користувачі бібліотеки ознайомилися із подвигом студентської молоді під Крутами, які стали взірцем патріотизму у боротьбі за незалежну Україну, також переглянули матеріали із періодичних видань і мережі Інтернет.


   Подвиг найкращих синів України, які захищали свою державу,  назавжди  залишиться в історії  і нашій пам`яті, як символ національної честі.


Комментариев нет:

Отправить комментарий