Powered By Blogger

понедельник, 24 ноября 2014 г.

Тиждень права в Куп’янській ЦБС

В рамках Тижня права в бібліотеках Купянської ЦБС з 17 по 21 листопада проведено заходи згідно з планом, складеним спільно з міськрайонним управлінням юстиції.
В бібліотеках оформлені книжкові виставки, тематичні полиці «Людина. Право. Суспільство», «Закон і ти», «Законодавче право України». В центральній бібліотеці здійснювалася дистанційна правова допомога (online-консультації)  населенню через мережу Інтернет спеціалістами управління юстиції.

В Кіндрашівській бібліотечній філії начальником управління юстиції Векслер С.В. був проведений правовий калейдоскоп «Злочин і кара: кримінальна відповідальність неповнолітніх», в якому взяли участь учні старших класів Кіндрашівської школи.
В правовому діалозі «Твоя країна Україна. Символи держави», який проходив на базі Петрівської бібліотечної філії взяли участь школярі Петрівської сільської школи. Про історію створення української символіки та сучасні символи держави розповіла учням начальник управління юстиції Векслер С.В.
На засіданні МКМР з правової освіти про культурно-освітню роботу та розвиток бібліотечної справи в Куп’янському районі розповіла начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Користіна І.В.
Вже стало традицією в бібліотеках Куп’янської ЦБС заходи з правової тематики проводити спільно з працівниками міськрайонного управління юстиції. 
В 2014 році щоквартально згідно плану проводились заходи, оформлялися книжкові виставки, тематичні полиці, в бібліотеках, де підключено Інтернет спеціалістами з управління юстиції здійснювалася дистанційна допомога (online-консультації) населенню.


Комментариев нет:

Отправить комментарий