Powered By Blogger

понедельник, 27 мая 2013 г.

Розвиток Інтернету та Веб-технологій в бібліотеках


Згідно з планами роботи Департаменту культури і туризму ОДА та Регіонального тренінгового центру Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки з 20 по 24 травня 2013 року відбувся тренінг для бібліотечних працівників області за модулем «Технології Веб 2.0 для бібліотек і користувачів: нові можливості розвитку середовища».
Від Куп’янського району в навчанні прийняла участь завідуюча Кіндрашівським бібліотечним філіалом Казарєзова Н.І. Програма тренінгу була дуже цікава, пізнавальна та актуальна для роботи бібліотек. На теоретичних заняттях вивчали такі теми, як «Розвиток Інтернет та Веб-технологій: сутність та основні принципи», «Веб 2.0 в бібліотеках, як інструмент управління знаннями» та інш. Дуже цікаво проходили практичні заняття. Спеціалісти тренінгового центру навчали бібліотечних працівників створювати сторінки бібліотеки у спільноті Фейсбук, блоги та веб-сайти, фото/відео сервіси, відеохостинг та багато іншого.
Наталії Казарєзовій дуже сподобалось, багато нового вона пізнала і вже впроваджує в роботу своєї бібліотеки нові технології.
А наприкінці тренінгу всі бібліотекарі одержали Сертифікати, підтверджуючі отримання нових знань.


Комментариев нет:

Отправить комментарий