Powered By Blogger

среда, 22 мая 2013 г.

Травнева нарада бібліотечних працівників


21 травня 2013 року в центральній районній бібліотеці відбулася чергова нарада бібліотечних працівників  в рамках системи підвищення кваліфікації.  Для бібліотекарів ЦБС було проведене семінарське заняття на тему «Здорова молодь – здорова нація». Відкрила семінар директор ЦБС Подкопаєва І.М. Вона ознайомила бібліотекарів з організаційними питаннями роботи бібліотек , з планами та завданнями на літній період.
Основну тему семінару розкрила завідуюча методико-бібліографічним відділом Тарценко Г.А. з інформацією про «Проблеми здоров’я та здорового способу життя дітей та молоді в сучасних умовах».
Тема викликала жваве обговорення проблеми, у кожного з бібліотекарів були свої коментарі та доповнення з цього питання. Про основні знаменні та пам’ятні дати червня розповіла присутнім бібліограф Терешонкова І.Ю.
Сільським бібліотекарям були дані рекомендації та надані методичні матеріали з проведення масових заходів.
Також в цей день центральна районна бібліотека взяла участь  в круглому столі «Українська література  в епоху Веб 2.0: виклики сьогодення» який проводився он-лайн в обласній універсальній науковій бібліотеці в рамках Шевченківських свят «В сім’ї вольній, новій». На Скайп-звязку з харківськими письменниками була купянська поетеса Ольга Білоножкіна (Верба), яка розповіла про шляхи творчості та прочитала свої вірші.
Після закінчення спілкування з харківським колегами  поетеса продовжила  свій виступ перед учасниками семінару, ознайомила зі своєю поетичною збіркою «Ты вернешся…», представила на суд слухачів  нові вірші.
        

Комментариев нет:

Отправить комментарий