Powered By Blogger

пятница, 26 апреля 2013 г.

Куп’янщина святкує



Несе потік Оскіл віками чинно,
Шумлять гаї, квітують воронці…
Слобідський краї – тут наша Купянщина,
Земля козацька прадідів - творців.

23 квітня в приміщенні районного будинку культури відбулися урочистості з нагоди 90 – річчя Куп’янського району.
У фойє була представлена фотоекспозиція «Гордість Куп’янської землі», де на фотографіях відображені люди праці з усіх галузей. Символіка Купянщини представлена гербами 19 сільських рад та гербами міста Куп’янська  і України.
Стенд «Наші досягнення» оформлен кубками,грамотами, дипломами, якими були нагородженні кращі спортсмени, творчі колективи, переможці різних конкурсів, проектів, в тому числі і бібліотечні працівники. Також у фойє була оформлена виставка «Писанковий рай», де були представлені роботи дітей з усього району. Такого яскравого, різнокольорового розмаїття писанок ще не  бачила Куп’янщина. А проходила ця виставка у рамках проекту «Творча Слобожанщина» під патронатом народного депутата України Остапчука В. М.
В урочистостях прийняли участь керівництво району і міста, депутати обласної і районної рад, народний депутат України Остапчук В. М., голови адміністрацій сусідніх районів, ветерани війни і праці, делегації від організацій, фермерських господарств, підприємств, тощо.
У святковому концерті прийняли участь кращі творчі колективи району, талановита молодь, діти. Було багато поздоровлень, подарунків, квітів, нагород. Грамотами були відзначені і працівники культури директор Куп’янської централізованої бібліотечної системи Подкопаєва І. М., завідуюча Гусинським сільським бібліотечним філіалом Д’якова Н. М. та директор районного будинку культури Ковальова Р. І.

Всі присутні отримали в подарунок буклети «Куп’янський район – перлина Слобідського краю».

Комментариев нет:

Отправить комментарий