Powered By Blogger

пятница, 19 апреля 2013 г.

Клубна та гурткова робота в бібліотеках Куп`янської ЦБС


18.04.2013 року в центральній районній бібліотеці в рамках підвищення кваліфікації відбувся майстер-клас «Клубна та гурткова робота в бібліотеках». Про нові форми та методи роботи по темі сільським бібліотекарям надали інформацію директор ЦБС Подкопаєва І.М., завідуюча методико-бібліографічним відділом Тарценко Г.А., бібліограф Терешонкова І.Ю.  З досвідом роботи по організації  діяльності гуртків та клубів за інтересами виступили завідуючі:  Курилівським-1 бібліотечним філіалом Теплякова В.М., Ягідненським бібліотечним філіалом Руда О.О., Сеньківським бібліотечним філіалом Ківшар О.І., Лісностінківським бібліотечним філіалом Цапенко Л.К. В читальному залі бібліотеки була представлена чудова виставка  творів учасників гуртків та клубів сільських бібліотек.

Наші читачі з задоволенням відвідують гуртки та клуби, які працюють в бібліотеках. В центральній районній бібліотеці організовані клуб для дорослих «Сударушка» та дитячий гурток «Друзі книги».  Всього в бібліотеках району працює 30 клубів та гуртків різної тематичної спрямованості.

Для дорослих читачів організовано клуб «Бабусині посиденьки» в Глушківський бібліотеці, клуб «Полюби себе» в Кіндрашівській бібліотеці, клуб «Жіночі вечорниці» в Нечволодівській бібліотеці.
Для молоді в Оливенській бібліотеці працює клуб «Правознавець», гурток «Дівочі таємниці» в Петрівській бібліотеці, гурток «Школа етикету» в Кругляківській бібліотеці. Для юних читачів працюють гуртки: «Веселка» в Колісниківській бібліотеці, «Юний читач» в Ягідненській бібліотеці, «Саморобка» в Сеньківській бібліотеці та інш.

Всі учасники клубів та гуртків є активними читачами бібліотек та учасниками всіх заходів, які проводяться в бібліотеках.


Комментариев нет:

Отправить комментарий