Powered By Blogger

вторник, 19 марта 2013 г.

Бібліотекар – це призвання


Вже третій рік поспіль на території Курилівської сільської ради Куп’янського району, за ініціативою сільського голови В.В.Серпокрила, проводиться захід «Громадська пошана».
В 2012 році переможцем цього конкурсу в номінації «Культура» стала завідуюча Курилівським-1 сільським бібліотечним філіалом Теплякова Валентина Михайлівна.
В святково прикрашеному Будинку культури с.Новоосинове багатолюдно, радісно, урочисто. Один за одним виходять номінанти. Валентину Михайлівну представляє директор ЦБС Подкопаєва І.М.
Теплякова В.М. світла, добра та щира людина. З її приходом докорінно змінилася робота бібліотеки, її більш охоче відвідують читачі.
В січні 2012 року бібліотека переїхала в нове приміщення. Зараз в бібліотеці тепло, охайно, звучать дитячі голоси, постійно заходять дорослі читачі. Гарно оформлені книжкові виставки, проводяться різноманітні масові заходи.



Валентина Михайлівна бере активну участь в житті села, співпрацює з Курилівським ліцеєм, клубом, сільською радою, Курилівським центром соціально-побутової адаптації. Бібліотека стала центром культурного життя с.Курилівка-1 і за це жителі щиро дякують Тепляковій В.М.




Комментариев нет:

Отправить комментарий