Powered By Blogger

четверг, 9 апреля 2020 г.

Шановні користувачі бібліотеки!


Під час  карантину працівники  центральної районної бібліотеки для  Вас  організовують цикли віртуальних виставок, переглядів літератури.  Всі бажаючі  можуть отримати консультації та довідки  по краєзнавству, літературознавству  за телефоном (0.57.42) 5.33.42 та на  нашій сторінці у Facebook. https://www.facebook.com/kupyansk.biblioteka

Письменники ювіляри 2020 року
         9 квітня виповнюється 85 років від дня народження  Тамари Коломієць,  відомої дитячої письменниці, журналіста, автора багатьох історико – пригодницьких повістей.
 Перша збірка лірики Тамари Коломієць «Проліски» з’явилася , коли авторка мала 21 рік. Тоді ж молоду поетесу прийняли до  Спілки письменників.
 Тамара Коломієць пише вірші, казки, загадки, скоромовки, небилиці.  Твори автора - ліричні образні, ритмічні, пізнавальні, актуальні в роки їх написання й донині. Вони про любов до землі та праці, красу природи, людську доброту, дитячу допитливість і вигадливість.
 Твори Тамари Коломієць перекладено англійською, польською, угорською, та іншими мовами народів світу.
 Вона активно пише і спрацьовує  з популярним журналом «Пізнайко». Нещодавно «Веселка» перевидала її «Веселе місто Алфавіт», «Абетка»,  «Зоопарк від А до Я» Чимало віршів Тамари Коломієць перекладено на  музику.  Тамара Коломієць – щаслива мати і бабуся. Вона має двох дочок і шість онуків. Письменниця продовжує працювати на літературній ниві і тішить малечу своїми книжками.









Комментариев нет:

Отправить комментарий