Powered By Blogger

четверг, 16 января 2020 г.

Україно, ти моя молитва…


Василь Симоненко – знакова постать другої половини минулого століття і належить до тих людей, чиї біографії треба вивчати як частку історії України. Нескорений, з гарячою і пристрасною натурою, він увійшов у літературу, як поборник правди і добра. Симоненко реалізував себе як поет, прозаїк, казкар, журналіст. Є в його творчим доробку речі, які сьогодні справедливо можемо назвати класичними. Один із найвідоміших його віршів «Лебеді материнства» став популярною піснею і водночас – заповіт власному народові: «Можна все на світі вибирати сину. Вибирати не можна тільки Батьківщину».
З нагоди 85 – річчя з дня народження автора в усіх бібліотечних закладах району проводилися літературні, тематичні, інформаційні години, оформлялися книжкові виставки та перегляди літератури.
В центральній районній бібліотеці для користувачів проведено літературну годину «Василь Симоненко. Життя і творчість». Присутні ознайомилися із життєвим шляхом , творчістю, цікавими епізодами з життя видатного письменника, патріота своєї Вітчизни.

Комментариев нет:

Отправить комментарий