Powered By Blogger

понедельник, 2 июля 2018 г.

День Конституції України



28 червня 1996 Верховна Рада України прийняла нову Конституцію України - першу Конституцію незалежної української держави. Цей день назавжди ввійшов видатною подією в сучасну історію нашого народу і українського державотворення.
Прийняття  Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність і це стало найважливішим кроком у збереженні прав та свобод громадян.
 Напередодні Дня Конституції  України  в усіх бібліотеках  Куп`янської централізованої бібліотечної системи  проведено інформаційні години, бесіди, патріотичні години, оформлено книжкові виставки та  перегляди літератури.
 До 22 – ї річниці Конституції України в читальній залі центральної районної бібліотеки  представлено книжкову виставку «До Конституції з повагою – до влади з надією».
 Користувачам бібліотеки запропоновано ознайомитися з підручниками, посібниками, науково – популярною літературою,  в яких розглядаються  питання   про    історичні  передумови прийняття Конституції України,  як джерела права і культурного явища, даються відповіді на питання, що таке держава, демократія, громадянський обов`язок і права людини. Література буде цікава і корисна  для дорослих, дітей і підлітків.


Комментариев нет:

Отправить комментарий