Powered By Blogger

четверг, 19 апреля 2018 г.

Співпраця бібліотек з загальноосвітніми навчальними закладами



19 квітня  2018 року в читальній залі центральної районної бібліотеки  для завідувачів сільських бібліотечних філій  проведений семінар «Співпраця  бібліотек з загальноосвітніми навчальними закладами».  Сьогодні центральна районна бібліотека – це  методичний, інформаційний, культурний центр району,  що забезпечує потреби всіх користувачів, надає послуги всім верствам населення, організує їх культурне дозвілля.  


         Особливе місце у роботі бібліотек займає співпраця зі школою та  дошкільними  навчальними закладами.
          Про свій  досвід роботи   розповіли  завідувач відділу обслуговування дітей та юнацтва центральної районної бібліотеки Авксентьєва Надія Всеволодівна та завідувач Грушівської бібліотечної філії Кулинок Людмила  Іванівна. Вони  ознайомили   з  інноваційними  формами  роботи з   учнями  та   вчителями,  відмітили,  що  сьогодні  без бібліотеки неможливо уявити навчання і виховання школярів, неможлива освіта та самоосвіта педагогічних працівників.
 На семінар була  запрошена  головний спеціаліст Куп`янського бюро з надання  правової допомоги Воробйова Ольга Семенівна, яка  розповіла   про  види  правових послуг для соціально незахищених верств населення.



Комментариев нет:

Отправить комментарий