Powered By Blogger

вторник, 6 марта 2018 г.

Я жінка! Я богом запалена свічка



Прийшла весна… А разом з нею –  Міжнародний жіночий день 8 Березня.
   З`являються перші весняні квіти, адже  жінка така ж чарівна, привітна, чутлива та тендітна, хоча інколи, буває мінливою та примхливою, як рання весна.
  Все прекрасне на землі від жінки. Жінка – це загадка, яку постійно намагаються відгадати, вона протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки, поетами всіх часів і народів написано десятки тисяч ліричних рядків, присвячених жінці.
 Напередодні свята в читальній залі центральної районної бібліотеки  представлена  книжково – ілюстративна виставка «Я жінка – я богом запалена свічка». Представницям прекрасної статі запропоновано ознайомитися із  виданнями, в яких образ жінки показаний  в різних сферах її діяльності. У цей день людство вшановує  дбайливу матір,  люблячу бабусю,  трудівницю,  прекрасну господиню, берегиню життя на землі.
         Серія «Жіночі ліки – символи віків»  пропонує  для  користувачів цікаві   романи  про плеяду видатних, неповторних і талановитих особистостей в історії України і світу.  Дивовижний світ жінки, у якому зосереджений   вир почуттів і думок,   розкривається в збірниках ліричної поезії українських  та зарубіжних авторів.            
           На виставці також  представлені  статті і  публікації  про життя і діяльність жінок, які з любов`ю робили і роблять вагомий внесок  у розвиток нашої країни.







Комментариев нет:

Отправить комментарий