Powered By Blogger

понедельник, 13 февраля 2012 г.

Цікаві зустрічі в клубі „Сударушка”



    4 листопада 2011 року в центральній районній бібліотеці розпочав свою діяльність  літературно-пізнавальний клуб «Сударушка». В зручному приміщенні  читальної зали центральної районної бібліотеки зібрались жінки різних професій – медичні працівники, вчителі, бібліотекарі та інші, в основному, люди похилого віку, пенсіонери.
    На своєму першому  засіданні члени клубу познайомились один з одним, обговорили тематику і періодичність подальших зустрічей, вибрали Раду клубу, утвердили Статут клубу, а також  дуже цікаво  і творчо поспілкувалися і вирішили, що девізом  клубу будуть слова, які відповідають сенсу нашого життя «В молодості ми живемо, щоб любити, в зрілому віці ми любимо, щоб жити».
    З того часу вже стало традицією два рази на місяць, в п'ятницю,  збиратися  в читальному залі районної бібліотеки на засідання клубу „Сударушка”. Головує на засіданнях Разенкова Юлія Ігорівна, завідуюча читальним залом, яка і пропонує тематику дня присутнім.
    Так, 18 листопада 2011 року до нас завітала наша землячка Ольга Білоножко, яку на Куп’янщині добре знають як поетесу Ольгу Вербу і як співачку вокального гурту „Слобожанка”. Вона читала нам свої вірші, а ми зачаровано слухали, бо кожен рядок її поезії проникав до душі, до серця присутніх. Велике спасибі цій чудовій жінці за її зворушливу творчість, а також тим людям, які не байдужі до її поезії. І в першу чергу, Головановій Наталії – редактору газети „Український формат”, газетам „Вісник Куп’янщини”, „Десятка” за те, що дають змогу познайомитися куп’янчанам з творчістю Ольги Білоножко. Дуже хотілося б, і ми, члени клубу „Сударушка” надіємося, що спільними зусиллями за допомогою спонсорів нарешті вийде в світ збірка поезії Ольги Верби, яка до речі, стала членом нашого клубу.
    А другого грудня „сударушки” зустрічали Ларису Говорову, представника фірми „Оріфлейм”, яка нам дуже цікаво і зрозуміло порадила, як правильно користуватися косметичними засобами щодо догляду за шкірою обличчя, рук та волоссям. Ця тема дуже актуальна для нас і ми вдячні Ларисі за її корисні поради.
Тематика засідань нашого клубу різноманітна. Це відео-екскурсія „Місто, в якому ти живеш”; новорічні посиденьки; година спілкування „Життя на 101%”, великодні зустрічі, обговорення про користь трав та очищення організму; літературна  година „ Пам'ять , якій не буде кінця”; „Осінь очима поетів”; також наші жіночки поділяться найулюбленішими рецептами страв і розкриють свої таланти з рукоділля, а бібліотека організує виставку їхніх робіт. В планах нашої роботи навчити наших „сударушек” користуватися комп'ютером, Інтернетом. Також на засіданнях будуть звучати улюблені пісні та музичні твори наших жінок.
   Двері нашого клубу, як і бібліотеки, завжди відкриті для вас. Ласкаво просимо до нашої „Сударушки”!


Комментариев нет:

Отправить комментарий