Powered By Blogger

вторник, 7 февраля 2012 г.

Відкриття нового приміщення бібліотеки в с. Курилівка 1


                 Живе бібліотека у селі
                 Для того, щоби серцем зрозумів ти,
                 Що хліб і книга – на однім столі-
                 Як щастя і добро, повинні жити                

    27 січня гостинно відкрила двері для своїх читачів сільська бібліотека у військовому містечку. За ініціативою Курилівського сільського голови і підтримки Куп’янської райдержадміністрації, районної ради, відділу культури і туризму, КП „Військове містечко” сільська бібліотека отримала нове приміщення, де тепло, світло, затишно. Багато зусиль щодо ремонту приміщення, перевезення обладнання та бібліотечного фонду, наданню бібліотеці сучасного інтер’єру приклали, в першу чергу, завідуюча бібліотекою Теплякова В.М., працівники районного відділу культури і туризму та центральної районної бібліотеки, завідуючий сільським клубом Калайда В.Ф., працівники Оливенської та Курилівської сільських бібліотек, працівники КП „Військове містечко” і мешканці цього села.
    І ось урочистий момент настав. На свято в бібліотеку приїхали поважні гості: 

голова Куп’янської районної державної адміністрації Ківшар Г.В., його перший заступник Білозерський В.І., начальник відділу культури і туризму Користіна І.В., директор централізованої бібліотечної системи Подкопаєва І.М., Курилівський сільський голова Серпокрил В.В. На урочистостях були також присутні директор Курилівського ліцею Синельник В.В., завідуюча Курилівським центром соціально-побутової адаптації Донцова М.О., а також читачі бібліотеки.
   
Кожен з керівників говорив теплі слова про бібліотеку, про книги, про значення бібліотеки в житті кожного українця, всі бажали бібліотеці успіху і розвитку, а Геннадій Володимирович Ківшар пообіцяв читачам бібліотеки, що зробить все від нього залежне і комп’ютер з Інтернетом в бібліотеці буде. Завідуюча бібліотекою одержала від гостей подарунки, в основному книги та квіти,


а маленькі читачі бібліотеки – учні 3-го класу Курилівського ліцею, подарували вірші та пісеньку про бібліотеку. 

Зі словами вдячності до всіх присутніх і, в першу чергу, до керівництва району звернулась Валентина Михайлівна Теплякова – завідуюча бібліотекою і пообіцяла, що читачам тут будуть завжди раді і кожен з них одержить необхідну інформацію.




Комментариев нет:

Отправить комментарий