Powered By Blogger

пятница, 29 марта 2019 г.

Всеукраїнський Тиждень дитячого читання




Щороку, саме в березні, коли так привітно світить весняне сонце, розпочинається Всеукраїнський Тиждень дитячого читання. Це свято читачів і бібліотеки, яке допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою.
 В Куп’янській централізованій бібліотечній системі він був неймовірно насиченим,  захоплюючим,  пройшов яскраво і цікаво. Усі бібліотеки долучилися до подій Тижня. Діти брали участь у літературних ранках, конкурсах, вікторинах,  літературно – музичних композиціях. Було оформлено яскраві книжкові виставки, перегляди літератури.
 В рамках Всеукраїнського Тижня дитячого читання бібліотекарями центральної районної бібліотеки для школярів проведено калейдоскоп літературних казок «Казкова скринька», літературний коктейль «Смак української книги», ігрову мандрівку «Веселий ерудит». Діти поринули в загадковий світ не тільки класичної літератури, а і сучасних українських авторів, ознайомилися із розмаїттям цікавих українських і зарубіжних казок.
 Не залишила байдужими читачів яскрава книжкова виставка – привітання    «Книга - іменинниця», на якій представлені книги – ювіляри 2019 року.








Комментариев нет:

Отправить комментарий