Powered By Blogger

понедельник, 21 декабря 2015 г.

Зустрічаємо Святого Миколая.

День Святого Миколая – найулюбленіше свято українських дітлахів. Щороку в ніч на 19 грудня приходить Святий Миколай у кожну родину з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли з’являється він вночі і кладе в чобіток чи під подушку такі бажані гостинці.
Вже традиційно на День Святого Миколая в центральній бібліотеці зібралися діти із прийомних сімей району. Святковий захід для них підготували працівники районної бібліотеки та служби у справах дітей районної державної адміністрації.   
         Чудовий настрій подарували дітям казкові герої у виконанні Казарєзова Яна, Бало Оксани, Мартиненко Оксани – учнів Кіндрашівської  школи, Гайворонської Валерії та Іванової Карини з Подолянської школи.
         Діти із задоволенням читали вірші біля ялинки, присвячені Святому Миколаю, активно брали  участь в розважальній програмі: іграх, конкурсах, вікторинах, яку для них підготувала ведуча заходу Кучер Вікторія. Прийшов в гості до дітей з подарунками Святий Миколай, якого діти з радістю зустрічали.
         На святі були присутні заступник голови районної державної адміністрації Польоха О.І., голова районної ради Ківшар Г.В., протоієрей Свято-Миколаївського Собору отець Анатолій, які привітали всіх присутніх зі святом, побажали щастя, здоров’я, мирного неба та подарували кожній дитині подарунок.




Комментариев нет:

Отправить комментарий